Dagligdagen

Der er åbent hver dag fra 9.00 til 15.00.

Formiddagens timer starter kl. 9.15.

Kl. 11.30 afsluttes formiddagens værksteder, og vi gør klar til fælles frokost.

Eftermiddagens timer starter kl. 12.15, og der er oprydning og afslutning kl. 14.45.

Mødetider i ferieperioder:
I sommerperioden har skolen et reduceret skema, da medarbejdere holder ferie. I denne periode er skolen fortsat åben kl.9.00 – 15.00.
I sommerperioden som oftest ligger fra uge 27 til 32 (begge inkl.) har skolen specialprogram, hvor det almindelige skema ikke gælder. Specialugerne har temaer som skifter fra uge til uge, og vi tager en ugentlig tur ud af huset.

Ønsker man at holde ferie i sommerperioden, aftales det med vejlederen, som efterfølgende orienterer rådgiveren i kommunen.

Madordning:
Der er gratis morgenmad, frokost, the, kaffe og frugt alle dage.

For mange af vores kursister er måltiderne en god øvelse i socialt samvær med en mindre gruppe. Medarbejdere og kursister dækker bord og spiser sammen, og man bestemmer naturligvis selv om man spiser i tavshed eller deltager i snakken omkring bordet. Der er aldrig tvang, så ønsker man at spise alene, så er det også muligt.

Maden er fremstillet i Sind Daghøjskoles køkken, og er en sund, moderne og nærende kost.


Mødepligt og afbud:
Der er mødepligt til det skema du har aftalt med din vejleder. Hvis du er forhindret i at møde skal du ALTID melde afbud, det kan du gøre på telefon, mail eller SMS.

Hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret, er det vigtigt, at du melder afbud før kl. 9.00. Er du på skolens kørselsordning, skal der gives besked senest kl. 08.00.