Hjørring

Holdnr Navn Underviser Start tid Ugedag Pris*  
18700H Den lille forfatterskole Julie MIdtgaard 16:30 Man DKK 135,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Den lille forfatterskole

Skolen for både små såvel som store stemmer! Vi vandrer en tur gennem ordets land, efter en søgen på skjulte skatte. Vi bruger tid på at kigge nærmere på udvalgte forfatteres sprog, tager ved lære og finder ud af hvilke redskaber vi selv skal bruge for, at blive dygtigere til at skrive. Dette her er forløbet for de som elsker at skrive, uanset om du skriver for at fortælle noget til andre eller fortælle noget til dig selv. Her bliver du dygtigere i ligesindedes selskab.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18700H
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-12-2018 16:30
Mødegange: 3
Lektioner: 9
Undervisere: Julie MIdtgaard
Priser:
Handicap DKK 135,00
18701H Musik for krop, sind og sjæl Silvia Jensen 09:30 Man DKK 270,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 Musik for krop, sind og sjæl.

Musik er godt for krop og sjæl og kan bruges af alle, til meget mere end kun musiklytning. 

På dette kursus vil du få mulighed for at bruge musik og lyd til at opleve og få kontakt med dig selv og andre gennem musikken. 

Vi vil arbejde med musiklytning, sang, spille på instrumenter, og du vil få mulighed for at komme i kontakt med dit helt eget udtryk. 

Kurset tager udgangspunkt i gruppens og den enkeltes behov og vi vil arbejde med sange, stemmen, komponere sang, spille sammen og hygge. 

Det er ikke nødvendigt at have musikalsk kendskab for at deltage i dette kursus. Vi starter der, hvor du er! 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18701H
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-09-2018 09:30
Mødegange: 9
Lektioner: 18
Undervisere: Silvia Jensen
Priser:
Handicap DKK 270,00
18702H Pilates, afspænding og meditation Birgitte B. Nielsen 09:00 Tir DKK 405,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

 

 Pilates er en blid form for styrketræning, som giver slanke, stærke og smidige muskler. Pilates fokuserer på kropstammen, så ryg, lænd, mave og bækkenbund bliver styrket. Samtidig arbejdes der med en helhedstilgang til kroppen, fordi hver celle og muskel er en del af et større billede. En velafbalanceret krop giver også mental ro og styrke. 

 

Så kort fortalt er pilates en bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed og en stærkere og mere smidig krop. Den skånsomme træning kan modvirke overbelastningsskader og skabe god balance mellem krop og sind.

 

 Undervisningen:

 

 Vi starter med at lave en kort kropsscanning/afspændingsøvelse for at komme ned i kroppen og være til stede. Derefter begynder vi at lave forskellige blide styrke- og strækøvelser. Vi tager en pause efter ca. 1½ time. Herefter tager vi nogle afsluttende afspændingsøvelser og en længere meditation, så kroppen og hovedet får slappet af. Afslutningsvis tager vi en snak om hvilke kropslige og følelsesmæssige indtryk og oplevelser, du tager med dig fra undervisningen. 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18702H
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-09-2018 09:00
Mødegange: 9
Lektioner: 27
Undervisere: Birgitte B. Nielsen
Priser:
Handicap DKK 405,00
18703H Den Lille Kunstskole Eva Maria Larsen 16:30 Tir DKK 135,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

Har du et billede fra en drøm eller fra et foto, eller andet der skal realiseres i virkeligheden? Kunne du tænke dig at undersøge hvordan symboler fungerer i kunsten som omgiver os? Er der nogle områder af kunst eller kunsthistorie du er nysgerrig på? 

 

 

Vi vil arbejde kreativt med kunst, for at skabe et eller flere værker. Du bestemmer selv hvad du vil lave, men du får god støtte og vejledning. På holdet vil der være mulighed for at se på forskellige værker og virkemidler og for at snakke om det der gør kunsten god. 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18703H
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-12-2018 16:30
Mødegange: 3
Lektioner: 9
Undervisere: Eva Maria Larsen
Priser:
Handicap DKK 135,00